Bilete ieftine de avion

WizzAir – Blue Air – easyJet

Nu puteti rata Lima

on June 28, 2013

UNESCOOdata rezolvata problema transportului cu ajutorul unui bilet de avion low cost si a aglomeratiei din aeroporturi, pregatiti-va sa descopriti tot ce va poate oferi acest oras exceptional, declarat Patrimoniu al Umanitatii, de catre cei de la UNESCO.

In aceasta zona, veti descoperi:

Piata Armelor: Foarte simplu, Piata Armelor din Lima este pretioasa. Este ampla, inconjurata de cladiri coloniale, Catedrala si Palatul Guvernului. Veti vedea ca, chiar daca da impresia unei piete obisnuite, este totusi plina de viata si de zarva.

Daca va plimbati prin centru acestei Piete a Armelor, veti putea observa ca este inconjurata de secole de istorie. Poate ca Piata Armelor ar trebui sa ramana inchisa traficului si sa fie dedicata exclusiv traficului pietonal si al celui de trasuri trase de cai. Trasurile le puteti gasi chiar in piata, pentru a va bucura de o plimbare delicioasa.

Catedrala: Istoria Catedralei din Lima incepe din anul 1535, atunci cand Pizzaro a pus prima caramida a constructiei. Ulterior aceasta a trecut prin mai multe reconstructii, in urma mai multor cutremure, remodelari, extensii si reforme, pana a ajuns la aspetul sau actual.

Vizita la Catedrala din Lima nu o puteti piede, avand in veder ca aici se gaseste o mare parte din istoria coloniala Spaniola si o descriere clara a relatiei stranse dintre Biserica si satele indigene din Peru.

Parcul de la Bandera: Se gaseste in partea de vest a Pietei Armelor, langa Palatul Guvernului. Il veti recunoaste deoarece este un imens pavilion al Peruului.

El Jirón de la Unión: Aceasta este o strada plina de zarva si activitate comerciala, iar pentru a va scufunda in sufletul Limei aveti nevoie de cel putin o dimineata.

Biserica si Manastirea San Francisco: Este vorba despre un set arhitectural din secolul XVII, din apropierea Piatei Armelor si in care puteti vizita Muzeul de Arta Viceregal.

Biserica San Pedro: De asemenea, situata in vecinatatea Piatei Armelor, construita in 1639, aceasta prezinta un stil baroc impresionant.

Desigur ca in orasul vechi al Limei sunt mult mai multe atractii, imposibil de rezumat in aceasta lista scurta. Recomandarea noastra este sa acordati cateva zile Limei si sa va organizati vizita incepand din Piata Armelor.


Comments are closed.
X