Bilete ieftine de avion

WizzAir – Blue Air – easyJet

Festivalul Florilor si al Gradinilor din Epcot

on April 19, 2013

Festivalul FlorilorFara nici o indoiala, Epcot este cel mai aromatic parc Disney si nu este vorba doar de mirosurile mancarurilor care invadeaza aerul in orice perioada a anului sau in timpul faimosului Festival de Mancare si Vin.

Pentru a va bucura de experienta, va oferim cateva sfaturi:

1. Incepeti-va ziua vizitand Centrul Festivalului, localizat intre Mission SPACE si Universul Energiei. Aici se fac majoritatea prezentarilor expertilor, inclusiv cele ale canalului HGTV, care este din nou lider al acestui festival. Trebuie sa va procurati un Garden Passport ce contine meniurile si locurile de unde se poate cumpara mancare.

2. Profitati si achizitionati un Fast Pass pentru a vedea cele mai populare atractii ale parcului, precum Soarin, Mission Space si Test Track, asa puteti profita mai bine de timp vazand expozitiile fara sa trebuiasca sa parcurgeti trasee lungi.

3. In acest caz este o idee buna sa urmati ordinea naturala in care este impartit parcul. Vizitati prima data tot ce este in Future World si apoi treceti pe la World Showcase, unde sunt pavilioanele tarilor. Aici sunt, de asemenea, si Garden Marketplaces cu chioscuri cu mancare in tematica festivalului.

4. Acest festival va permite sa punteti intrebari expertilor. In toate gradinile veti putea gasi personal cu care puteti discuta lucruri interesante despre plante, puteti cere sfaturi despre cum sa va ingrijiti sau sa va plantati plantele.

5. Nu poate lipsi marfa comemorativa si puteti gasi orice, incepand de la vase si magneti, pana si figurine cu Mickey pentru a va decora gradina. Daca sunteti un colectionar de brose, veti gasi o editie comemorativa limitata la un pret de 55 de dolari.

6.Festivalul este deschis zilnic, dar in weekenduri ofera programul complet, care include mai multe seminarii si concerte de muzica populara.

7. Pentru o experienta personalizata, exista tururi oferite de catre horticultorii de la Disney. Acestea necesita rezervare si au un cost aditional de 60 de dolari. Sunt disponibile pentru persoanele de peste 16 ani.

Parcul tematic Disney nu trebuie ratat. Biletele de avion sunt la discretia dumneavoastra, indiferent de data zborurilor sau alegerea unei anumite companii aeriene. Aceasta atractie turistica nu este doar pentru cei mici, ci si pentru cei ce vor sa se bucure de experiente memorabile.


Comments are closed.
X