Bilete ieftine de avion

WizzAir – Blue Air – easyJet

easyJet inaugureaza zboruri catre Kefalonia

on January 9, 2013

easyJetCompania aeriana low cost easyJet introduce noi zboruri pe ruta Londra – Kefalonia, Grecia, facilitand transferul international de zboruri pentru destinatii precum: insula Corfu, Creta, Atena, Heraklion, Chania, Santorini, Rhodos, Zakynthos, Mykonos, Thessaloniki si spre toata coasta de vest a Greciei. Conducerea companiei a anuntat ca tarifele biletelor de avion low cost incep de la 48.99 de lire cu toate taxele incluse.

easyJet a inceput sa ruleze zboruri catre Grecia in data de 28 aprilie 2012, dar se astepata ca in perioada verii, zborurile catre Kefalonia sa se multiplice, deoarece se asteapta un numar de turisti londonezi de peste 15.000. Paul Simmons, director easyJet, a declarat ca asteptarile conducerii sunt foarte mari de la inaugurarea zborurilor intre Londra si Grecia. Zborurile vor decola de pe Aerorpotul Gatwick din Londra si vor decola in Kefalonia.

Reprezentantii easyJet au declarat ca pasagerii pot benefica de zboruri ieftine daca isi rezerva din timp bilete de avion. Cererea pentru destinatiile exotice din Grecia a crescut din partea turistilor londonezi, acesta fiind si motivul pentru care easyJet a decis sa mareasca numarul de zboruri. Potrivit domnului Simmons, in fiecare an operatorul britanic transporta aproximativ 1 milion de turisti londonezi ce au ca destinatie finala Grecia si doreste sa le ofere clientilor oportunitati cat mai multe de a calatori.

La doar o ora distanta de capitala Greciei, Kefalonia reprezinta destinatia de vacanta ideala, inconjurata de plaje extraordinar de frumoase, pentru toti cei care doresc sa se relaxeze.

easyJet este o companie aeriana low cost cu baza centrala pe Aeroportul Luton din Londra. Infiintata in anul 1995, easyJet este cea mai mare companie aeriana din Marea Britanie, dupa numarul de pasageri transportati. In prezent, companie opereaza 188 de zboruri saptamanale, catre 129 de destinatii europene de top. In anul 2011, operatorul britanic a inregistrat un venit net de 225 de milioane de lire sterline.


Comments are closed.
X