Bilete ieftine de avion

WizzAir – Blue Air – easyJet

Destinatii deosebite pentru Craciun

on October 11, 2013

Destinatii CraciunExista un trend crescator in ultimii 20 de ani privind numarul de oameni care merg in calatorie in perioada Craciunului, in prezent tot mai multe cupluri sau familii dorind sa isi cumpere bilete de avion catre destinatii mai exotice.

Cele mai interesante locuri insorite pentru un Craciun reusit

Insulele Caraibe sunt deja printre preferintele turistilor in aceasta perioada. Insulele favorite sunt Barbados, Tobago sau Republica Dominicana.

Din Asia, Thailanda reprezinta o destinatie minunata pentru Craciun. Este la un pret foarte bun, iar aceasta sarbatoare este primita cu entuziasm, desi este o tara budista. Phuket este una dintre cele mai bune locatii. Pentru Phuket se pot face rezervari hotel cu preturi incepand de la 9€. Interesanta este si India, care ofera totul, de la temple, la fortarete si safari printre tigri.

Daca se cauta destinatii pentru care nu trebuie strabatut oceanul, Egiptul necesita un zbor de 5 ore, iar in final se pot vizita Piramidele, Luxor sau Valea Regilor. De asemenea, Dubai este la mare cautare pentru stralucirea specifica, magazine si distractie. Aici se gasesc hoteluri spectaculoase sau statiuni in desert.

In ceea ce priveste petrecerea vacantei alaturi de familie, se poate incerca ceva mai inedit si anume Costa Rica, unde se organizeaza tururi de padure tropicala si vulcani.

Destinatii pentru un Craciun clasic

Aceasta sarbatoare este un prilej foarte bun pentru o calatorie in nord si de a descoperi minunile naturii. Una dintre cele mai deosebite excursii de iarna se fac in Islanda, unde se poate observa Aurora Boreala. Iarna 2013 va avea cele mai spectaculoase imagini din ultimii ani. In plus, se pot vizita lacuri glaciare, gheizere, cratere vulcanice, rauri de lava si cascade.

Pentru o celebrare ca la carte, in Europa se organizeaza pietele de Craciun in Munchen sau Praga, cu recitaluri, concerte si patinaj. Pentru Praga se gasesc bilete ieftine in perioada de sarbatori la compania Tarom.


Comments are closed.
X