Bilete ieftine de avion

WizzAir – Blue Air – easyJet

Abu Dhabi lanseaza un serviciu online special pentru clienti

on February 8, 2013

Autoritatile Ministerului de Turism din Abu Dhabi au decis sa investeasca in crearea unor platforme online, menite sa promoveze destinatiile exotice din regiune. Conducerea companiei aeriene Qatar Airways a declarat ca strategia de comunicare online implementata de autoritatile din Abu Dhabi va duce la cresterea vanzarilor de bilete de avion. Potrivit Qatar Airways, Abu Dhabi nu este doar o destinatie pentru clientii business, ci si pentru turisti.

Turism din Abu Dhabi

Website-ul si retelele de socializare ce urmeaza a fi dezvoltate vor duce la promovarea intensa a regiunii Abu Dhabi. Conturile online vor fi upgradate permanent, iar turistii vor primi cele mai noi stiri si oferte turistice din regiune. Oficialii din Abu Dhabi au declarat ca website-ul va fi disponibil in 8 limbi de circulatie internationala: araba, engleza, franceza, germana, italiana, rusa si dialectele japoneze si chinezesti.

Platforma online va cuprinde cele mai avantajoase oferte de cazare din Abu Dhabi, baze de date cu restaurante si tarife speciale la biletele de avion. Clientii vor face rezervari din timp,vor beneficia de bilete de avion ieftine si de discount-uri importante la cazare.

Pentru inceput, in decursul lunii iunie, vizitatorii pot participa la competitia online Abu Dhabi 360 si se pot inscrie in clubul clientilor pentru a primi cele mai importante informatii turistice. In perioada imediat urmatoare, conducerea Abu Dhabi va dezvolta si conturi de socializare in retelele: Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, Google+ si Pinterest, pentru a tine legatura permanent cu publicul. Internautii care se vor inscrie pe platforma dezvoltata de autoritatile din Abu Dhabi au ocazia sa castige o vacanta pentru doua persoane.

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite, fiind al doilea oras ca marime din regiune. Cu o populatie de 860.000 de persoane, dezvoltarea orasului Abu Dhabi va face ca pana in anul 2030 populatia sa ajunga la peste 3 milioane de locuitori.


Comments are closed.
X